top of page

Åtgärder längs Semestervägen

Föreningen erhåller bidrag från Trafikverket för vägskötsel av Semestervägen och i och med det ställs det krav på oss som väghållare att växtlighet såsom träd och buskar inte växer för nära vägområdet. Vi har via mail kontaktat samtliga berörda fastigheter utmed Semestervägen angående detta.

Ordförande kommer tillsammans med ansvarig för GA-vägar och de fastighetsägare som återkopplat och eller finns på plats, att genomföra en besiktning den 8 oktober med start kl 10:00 och märka ut den växtlighet vi anser skall tas bort.

Söndagen den 29 oktober startar vi arbetet med att såga kl 09:00 och förhoppningsvis köra bort allt material till rishögen. För de träd som står för nära ledningar kommer vi sannolikt att beställa en lastbil med kran och såg för säker nedtagning.

Målet är att så småningom genomföra dessa åtgärder även på stickvägarna vilket vi då återkommer om.

73 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page