top of page

Kantskärning Guldvingestigen

Under vecka 47 (20-24/11) kommer Koten att genomföra kantskärning längs dikena på Guldvingestigen, på båda sidor från Semestervägen och fram till nummer 11, detta för att få avrinning från väg till dike vid regn och därmed undvika "rännor" i vägen. Innebär att framkomligheten tidvis kan vara begränsad då grävare jobbar i området. Via Ledningskollen har det satts ut markeringar där elledningar ligger i marken varför vi ber er att låta de märkpinnar som är utsatta längs vägen vara i fred.

Vi kommer även att lägga på ett nytt slitlager för att få en jämn väg igen men det kommer att ske först i vår för att det inte ska plogas bort under vintern.

55 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page