top of page

Slutförda åtgärder Semestervägen

Vi har nu så gott som slutfört åtgärderna med att rensa bort träd, sly och buskar längs med Semestervägen, det återstår lite fin putsning ner mot Ollonborrstigen samt nedtagning av träd som står på ett sådant sätt att vi måste anlita en kranbil för att ta ner dom på ett säkert sätt. Alla stockar, grenar och kvistar har forslats bort och lagts på rishögen för att så småningom flisas och förhoppningsvis ge en viss inkomst till föreningen.

Styrelsen med hjälp av Bosse Hedlund har lagt ner totalt 80 timmar under 3 helger på detta arbete vilket vi ser som mödan väl värd då det nu ger ett luftigare intryck samt gör att vägen torkar upp fortare. Nedan två kort som visar hur det såg ut före och efter åtgärderna sett ner mot Myrstigen från Fjärilstigs hållet.

Efter åtgärder.

Före åtgärder.

Efter åtgärd

58 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page