top of page

Intresseanmälan nedtagning större träd

Styrelsen för Näshulta-Österby Samfällighetsförening har i samband med det arbete som gjorts utmed Semestervägen ett antal större träd som står illa till mot ledningar och byggnader vilket gör att de inte kan fällas på ett normalt sätt. För nedtagning av dessa kommer vi att inrikta oss på en lösning med lastbil försedd med lång kran som har gripklo och såg. Detta innebär en bra och kontrollerad nedtagning, en förut-sättning för nedtagning är att man kommer åt träden ifrån väg.

Vi ser att samma behov finns på många andra tomter och som en möjlig hjälp till er så tänkte vi göra en inventering baserad på er intresseanmälan. När vi sedan har en bild av behovet så kommer vi att återkomma till er som gjort en anmälan med en kostnad per träd och tomt. Ni har då möjlighet att tacka ja eller nej till erbjudandet. Intresseanmälan skall vara oss tillhanda senast 2018-02-15.

Göran Pettersson

Ordförande och GA-ansvarig Grönområden

Stig Mårtensson

Kassör och GA-ansvarig Vägar

105 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page