top of page

Inför årsmötet 21 april

Årsmöte för både Samfälligheten och Båtklubben kommer att hållas lördagen den 21 april med start kl. 11:00 i kommunhuset Näshulta där vi räknar med att Båtklubbens möte börjar ca. 12:30 efter en kort paus. Reservera därför redan nu tiden i era kalendrar så att ni kan delta.

Om ni vill lämna in motioner, gällande verksamheten till årsmötet, ska dessa lämnas till styrelsen senast sista februari för att de ska kunna beredas innan mötet. Årsmöteshandlingar kommer att sändas ut tillsammans med kallelse men även publiceras på hemsidan under Styrelsen.

Valberedningen har påbörjat sitt arbete med att hitta förtroendevalda till de olika posterna inom föreningarna och i det bifogade dokumentet framgår vilka poster som ännu är obesatta. Är någon intresserad av att göra en insatts för föreningen och området på någon av dessa poster så hör av er till någon i valberedningen: Ulla Wetterdal e-post, Annelie Danneteg e-post eller när det gäller båtklubben Danny Karlsson tel.: 016-81102.

113 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page