top of page

Ingen dammbindning av stickvägar

Då vi inte budgeterat för sladdning och dammbindning av stickvägarna så kommer någon sådan inte att genomföras under 2018. Styrelsen tittar på hur det ska kunna lösas på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt och återkommer med ett förslag till nästa årsmöte.

Styrelsen föreslår att de som upplever problem med damm på stickvägarna går ihop med några grannar och köper in någon säck med salt och sprider ut det. Vi uppmanar även till att sänka farten inom området för att undvika onödigt damm. Vi önskar inte regn men just nu skulle det vara välkommet efter den långa torrperioden.

Hyvling och dammbindning av Semestervägen är beställd och kommer att genomföras snarast möjligt.

31 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page