top of page

Fiberbeställning

Vi vill göra ett förtydligande om vad som gäller när man gjort sin beställning av fiber via Fibra till fastigheten. Detta med anledning av den broschyr som sänts till alla fastighetsägare från Fibra.

Om nuvarande ägare tecknar avtal om fiber och sedan säljer fastigheten innan anslutning sker så måste ett nytt avtal med Fibra tecknas av den nye ägaren varför det är av yttersta vikt att anmälan om ny ägare görs till Fibra. Görs inte detta så kommer den som gjort beställningen att få stå för alla kostnader. Det är alltså upp till den nuvarande ägaren och den som köper fastigheten att ordna med hur fiberfrågan ska lösas.

57 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page