top of page

Eldningsförbud + båtplatser

Då det råder generellt eldningsförbud, dvs. att bränna med öppen låga, vill vi vädja till alla att respektera detta och även vara aktsam vid grillning på egen tomt då det är lätt hänt att gnistor flyger iväg och då kan antända torrt gräs hos grannen. Vi uppmanar även att undvika rökning och att slänga fimpar vid badplatsen då de dels kan plockas upp av småbarnen som kan stoppa dom i mun samt dels orsaka gräsbrand. Rökarna uppmanas att ta med en burk eller liknande som fimpar kan läggas i och tas med till lämplig plats.

På förekommen anledning vill vi påpeka att det inte är tillåtet att förtöja båt vid bryggorna utan att ha en betald båtplats, de som önskar ha en båtplats kontaktar båtplatsansvarig för tilldelning av plats. Vi önskar även att om det förekommer åverkan eller stölder av båttillbehör vid båtplatserna att detta rapporteras till styrelsen så att åtgärder om nödvändigt kan vidtas - får vi ingen information kan vi inte agera.

91 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page