top of page

Hundbajs & fulla brevlådor

På förekommen anledning vill styrelsen informera om följande:

Flera fastighetsägare hör av sig om hundbajs som ligger på vägar och tomter och som ägare inte tar upp. Detta är ytterst beklagligt. Det finns säkert de som sköter sig men som det är nu så är alla hundägare i området misstänkta varför vi vädjar om att alla plockar upp bajset efter uträttat behov.

Sedan så finns det brevlådor som är överfulla. Vi uppmanar varje fastighetsägare att ta ansvar för att se till så att brevlådan blir tömd då det annars är en indikation på att ingen ser till fastigheten och därmed kan ses som en inbjudan till inbrott. Är man inte på plats så kan man be en granne tömma densamma.

118 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page