top of page

Sopigt värre...


Styrelsen har under en tid fått in klagomål ifrån boende och folk som rör sig i området.

Det gäller överfulla sopkärl, även sådana med blått lock. Soppåsar som förvaras utanför sopkärlen. Hundbajspåsar och hundbajs finns utspritt över hela området. Vi vill påminna om att 30 km gäller på samtliga vägar inom området och vi börjar få en ganska klar bild över vilka boende som inte bryr sig.

Det finns även några få tomter som under en längre tid fyllts med allehanda bråte och material som även skräpar ner närområdet vid kraftigare vindar. Enligt gällande ordningsregler för området, och det ju en självklarhet, så är detta inte acceptabelt varför vi ber om en omgående åtgärd och bättring. Sker ingen snar bättring så kommer vi att ta skriftlig kontakt med berörda fastighetsägare

Stort TACK alla Ni andra som tar ert ansvar mot grannar, området och föreningen.

Styrelsen

143 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page