top of page

Aktuell info från EEM


Hemsidan på EEM är nu uppdaterad med den senaste informationen om projektet.

Efter att vi fått ta del av Tranabs tidplan så ser vi att de i möjligaste mån kommer avvakta med grävarbeten tills efter sommaren, alltså till augusti 2020. Det är inget som påverkar tidplanen för projektet.

Det kommer dock utföras förberedande arbeten för vattenverkets del av vår ramavtalsentreprenör Svevia, under mars/april samt etablering under maj av Tranab, där de kommer, ställa upp byggbodar, bygga den tillfälliga vägen, avverkning där det ej blev utfört mm.

Vi kommer under projektets gång lägga upp kartskiss, som visar var och när vi ska schakta i respektive gata. Idag finns en tidplan för detta men jag vill inte publicera den för det kommer säkert kunna bli några förändringar. Det bästa är om det vi förmedlar stämmer så bra som möjligt och inte ändras. Så ju närmare ”din” gata vi kommer ju mer info får du som fastighetsägare.

Hälsningar

Linda Wastelius Projektledare VA, ESEM

Länk till projektets hemsida hittar du här!

241 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page