top of page

Sophämtning m.m. under projekttiden...


I samband med grävningarna på stigarna kommer bilar vid vissa tidpunkter inte kunna trafikera dessa. Det gör att även sopbilen inte har möjlighet att tömma tunnorna vid tomtgränsen. Det är dock fortfarande så att det är transportörens ansvar att se till att det som ska tömmas och hämtas blir gjort. Det gäller alltså både tömning av sopor och hämtning av latrin. För att underlätta för transportören kan man dock med fördel flytta ut tunnan till Semestervägen (eller motsvarande).


EEMs transportörer (Sopbil och slamtömning) har projektets planering för schaktsträckor och de har en löpande dialog med varandra. Självklart kan det bli missar men då hanteras det efter som.


Det kan vara på bra för dig som enskild fastighetsägare att tänka på att inte boka in extra slamtömning under den period det ska schaktas på just din gata.


Vid eventuella problem och frågor kring tömningsrutinerna hänvisar vi till Eskilstuna Energi & Miljös Kundservice. De nås på telefon 016-10 60 60 eller via mail på kundservice@eem.se.


//Styrelsen


168 visningar

Comentarii


Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page