top of page

Vill du få en större inblick?Samfällighetsföreningen kämpar, precis som de flesta föreningar, med att få medlemmar till styrelsen. Att vara med i en styrelse kan verka vara ett både tidsödande och krävande uppdrag många gånger - och det kan det tidvis vara. Men oftast är ändå arbetet väl organiserat med fastslagna mötesdatum och mötestider. Vi har möten cirka 10 gånger per

år, oftast fysiskt men ibland även via videolänk.


Att vara en del av styrelsen eller revisor innebär en god inblick i vad som händer i samfälligheten - inte bara ekonomiskt men också utvecklingsmässigt. Som styrelsemedlem är du med och påverkar framtiden för området - du får också en god kunskap om samfälligheten och skapar kontakter med människor du kanske aldrig skulle ha lärt känna annars.


Styrelsens sammansättning är i dagsläget stort sett densamma som den varit de senaste åren vilket är både bra och dåligt. En styrelse som består av samma medlemmar år efter år ger såklart erfarenhet men hämmar också föryngring och nytänkande.


Styrelsen vill med detta upprop uppmana dig som är intresserad av vår samfällighets framtid och kan tänka sig att engagera sig på ett eller annat vis att höra av sig! Vi har tyvärr ingen valberedning (vilket vi också behöver medlemmar till) vilket hade varit den naturliga kontaktvägen. Därför uppmanar vi dig att kontakta styrelsen direkt gärna via mail. Självklart har du också möjligheten att visa ditt intresse på kommande årsstämma.


//styrelsen


140 visningar

コメント


Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page