top of page

Risupplag

Efter kontakt med entreprenören som skall flisa upp rishögen så har styrelsen beslutat att, för att förvalta föreningens ekonomi på bästa sätt, låta materialet på rishögen ligga över sommaren för att torka så mycket som möjligt eftersom priset då blir mycket bättre än om vi skulle göra flisning nu.

Möjlighet för medlemmarna att lägga ris nere vid risupplaget finns fortfarande. Då skall materialet läggas in i hagen på andra sidan om körvägen, det ligger redan material där så det är tydligt. Se bara till så att stängslet inte trycks ner. Alternativet är att var och en kör sitt material till tippen Lilla Nyby.

Fortfarande så gäller att inget material får läggas på körbanan eller i diken in mot hagen. Sköts inte detta så stänger vi möjligheten att lägga ris i området.

Styrelsen

55 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page