top of page

Farthinder

Då den fastställda hastigheten inom området inte respekteras har styrelsen beslutat att anskaffa och lägga ut farthinder på Semestervägen för att få ner farten. Det har nu i veckan genomförts men tråkigt nog finns det någon/några som inte respekterar detta utan har på eget bevåg avlägsnat hindren från vägen och slängt dom i diket. Vi begär att dels hastigheten respekteras då den är satt för att vägarna är smal och många använder dem för att promenera samt ta sig ner till badet till fots och då krävs ur säkerhetssynpunkt en låg fart och dels för att minimera olägenheten av damm.

Vi kommer nu att förankra farthindren för att undvika att de avlägsnas på ett otillbörligt sätt.

72 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page