top of page

Statusuppdatering VA

Delar av styrelsen har haft ett möte med ESEM gällande statusen på VA utbyggnaden i området och vill efter det informera om att de kommer att börja röja skog i de områden där ledningsnätet ska dras fram. Man kommer att påbörja detta arbete inom några veckor och det kommer i vissa fall att ske i anslutning till tomtgräns, om ni sett hängande plastremsor är det i anslutning till dessa som röjning kommer att ske.

ESEM kommer under projekteringstiden att sända ut ca. 5 informationsbrev till samtliga fastighetsägare i området för att alla ska få samma information samt i vissa fall vill de få in svar från oss - det första brevet skickas ut under november.

Ni kan även få information via ESEMs hemsida för projektet som de uppdaterar när det finns något nytt att berätta, ni hittar den här.

158 visningar
Övriga inlägg:
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page